04 juli 2009

En utmaning...

Förra veckan var Viveca borta med jobbet. En vecka utan möjlighet till den vanliga träningen, och utan möjlighet att själv styra över maten. Redan från början bestämde vi att +/- 0 var ett bra mål för veckan. Att försöka gå ner i vikt när man inte kan råda över någonting är helt meningslöst.

Så vad hände? Veckan innehöll mackor, mackor och mackor. Lunchen hyfsat ok men frukostar, mellanmål och kvällsmål bestod av mackor. En och annan pizzamiddag åkte också ner....

Ja, vad ska man göra? Det går ju inte att svälta ihjäl. Viveca tyckte hon rullade fram efter veckan och var nog rätt övertygad om att vågen skulle peka åt fel håll.

Men.... tamtadam..... DET GJORDE DEN INTE! Ett halvt kilo minus och den enträgna vandringen neråt fortsätter! Grymt!

Nu åter två normala veckor innan det blir cykling i Laholm. 40 mil cykling fördelat på tre dagar står på schemat. Då ökar vi kolhydratintaget lite. Men mer om det senare.

2 kommentarer:

  1. Härligt Att veckan gick vägen :o) Nu är det bara att hoppa upp på cykeln och träna inför cyklingen i Laholm!! Kör hårt!

    SvaraRadera
  2. Starkt jobbat. Jättekul att få följa med o se vad som händer. LÄgg gärna upp lite mer om hur/Vad hon äter och tränar.

    SvaraRadera