01 september 2009

Löparutmaning 5km - check


8 månader innan utsatt tid gled Viveca idag över mållinjen på självaste löputmaningen.

Det var egentligen Vårruset som var målet - i maj 2010. Men Viveca tog saken i egna händer, smygtränade och anmälde oss båda till Iformloppet. Utmaningen handlade inte om tid, utan bara om att ta sig runt springandes.

Och det var tur, för tiden styr man inte riktigt över på den här typen av lopp. Det var folk överallt, folk med stavar, folk med barnvagn och folk som bara hade förtroliga samtal med varandra längs vägen. Ibörjan fick man helt enkelt glida med i den fart som bjöds. Ett par km in på banan lättade det och vi fick äntligen sträcka ut benen.

Den officiella tiden är ännu inte publicerad men Vivecas klocka stod på 28.28 i mål. Sista kilometern gick i 5:05-fart vilket är minst sagt outstanding för en som bara sprungit i 2 månader!

En riktigt lyckad kväll med andra ord och ett stort tack till Viveca som lät mig vara med när hon bockade av nästa utmaning på listan!

Men.... en utmaning kommer sällan ensam. Redan på lördag är det dags igen. Fast då på cykeln: 75 km Kävlingetramp på tiden 2:50 (reviderad för andra gången...eller tredje!)

På det igen!

5 kommentarer:

  1. Härligt jobbat Viveca!!!! Såg nog att du hade bra fart i spåret i Furulund! ; ) / Nette

    SvaraRadera
  2. Jag har kollat den officiella tiden - outstanding! Kämpa på! Du är fantastisk!
    /Karna

    SvaraRadera
  3. Kanonbra! Snabbt sprunget för att vara första loppet, du har talang!
    /Helena

    SvaraRadera
  4. Bra jobbat Viveca.......

    NU HAR JAG VISAT DIG PÅ SOMMARV

    Rima och Clarie helt imponerade

    Kram Anki

    SvaraRadera