04 november 2009

Det kom ett mail...

Tjenare.
Jag tror jag blivit knäpp men jag sitter faktiskt och på allvar funderar över om jag ska anmäla mig till Broloppet. Det finns dock ett problem och det är att man ska ju anmäla en ungefärlig tid man tror det kommer ta. Jag har ingen aning!!! Ca 55 minuter på en mil i söndags men vad kommer det dubbla att ta om sex månader??? Vad tror du, jag behöver lite hjälp.
Är jag knäpp, eller?

Ha det bra, Viveca


Och vad svarar man på sånt?

Klart tjejen är knäpp! Men vad tusan, hon fixar det galant.

Run Viveca run!

03 november 2009

1 november...


Den första november skulle Viveca börja löpträna inför Vårruset nästa år. Men Viveca ville annorlunda och började smygträna redan i somras. 5 km sprang hon senare utan bekymmer på komiform-loppet den första september.

Jag reviderade utmaningen till 10 km Lundalopp till våren istället. Men Viveca ville annorlunda och fortsatte öka distanserna. Den första november (då jag trodde vi skulle älta tvåminutrare) sprang hon för första gången 10 km på fantastiska 58 minuter. Bra jobbat!

I övrigt knatar det på. Efter en långvarig viktplatå drog jag ner lite på grädden i morgonomeletten och nu börjar det krypa neråt igen. Totalt från start: minus 22 kg!