03 mars 2010

Viveca goes Ultra

Enligt plan skulle Viveca klara att springa 5 km lagom till Vårruset i maj. Hur det gick med det vet vi redan. Hon gjorde det redan i augusti förra året.

Igår var det dags att ta steget lite längre...Då blev Viveca Ultralöperska när hon hängde med på Springtimes fem-milatur (som landade på 52 km)!

Här är lite bilder från löpturen:








8 kommentarer:

  1. Grymt sa dansken!! Bra gjort Viveca - omslagsflicka på runnersworld... //malin

    SvaraRadera
  2. Vilken fantastisk prestation! Det vore kul att få veta lite mer om hur loppet var upplagt, hur mycket sprang Viveca, på hur lång tid osv? Rent allmänt är jag nyfiken på hur det har gått för Viveca med vikt, matvanor, träning mm. Bloggen uppdateras sällan och då med väldigt lite information. Den skulle säkert ge mer inspiration till oss läsare om ni skrev lite mer och oftare, även om det inte behöver vara dagliga inlägg. Jag får i vilket fall som helst gratulera Viveca för man ser att hon har gjort enorma framsteg, hon ser ut som en proffs-löpare! Det bästa är att hon ser ut att ha så KUL! Lycka till i fortsättningen! /Julia

    SvaraRadera
  3. JAg är så imponerad, själv sitter jag bara och drömmer och kommer inte längre! Inte riktigt sant, men det känns så eftersom jag inte riktigt lyckats med min strategi.
    Får ta nya tag efter att den förbaskade förkylning, som flög på mig, försvinner.
    Kanon bra jobbat Viveca!

    SvaraRadera
  4. Härligt jobbat Viveca!!!! / Nette

    SvaraRadera
  5. Japp, jag var med och kan intyga att hon gjorde det med ett leende på läpparna hela tiden!!! Grymt jobbat tjejen och jättekul att få förmånen att lära känna dig!!!

    SvaraRadera
  6. Härligt Viveca!! Starkt jobbat, jag får mod att anmäla mig till Lidingöloppet när jag läser om andra som klarar av att prestera. Kul att läsa. Grymt!

    SvaraRadera
  7. Fy farao vilken prestation! Men för att vara lite ytlig måste jag erkänna att jag knappt kan slita blicken från den underbara närbilden. Fy farao vilken fantastisk bild. Du ser SÅ levande ut! Och snygg!
    Jimmy får se upp!
    /K

    SvaraRadera
  8. Hej Viveca!
    Kan du inte uppdatera dina resultat?.
    Det hade varit roligt att se dem.
    Vi är många som saknar uppdateringen.
    Det är ända sedan December
    Lovissa

    SvaraRadera